fbpx

Arbeta hos oss

Välkommen att söka våra annonserade tjänster!

just nu söker vi:

 Nytänkande utbildningschef Göteborg 

Söker du efter en spännande chefsroll där du kan utvecklas och göra skillnad för Sveriges framtida psykiska hälsa? Vi söker nu en nytänkande, öppen och engagerad medarbetare som vill vara med och bidra till Högskolan Sapus fortsatta utvecklingsresa i Göteborg. I din roll som utbildningschef arbetar du självständigt med att driva, leda och utveckla enheten. Du rapporterar direkt till VD och kommer ingå i en kompetent ledningsgrupp där du får stöd och
vägledning för att nå framgång i din roll, utveckla din ledarstil och implementera dina idéer.

Beskrivning av tjänsten

Som utbildningschef ansvarar du för enhetens medarbetare, kvalitet, ekonomi och kundkontakter. Du får tillgång till ett färdigt utbildningskoncept som grundar sig på väl inarbetat kvalitetsarbete med stöd från rektor, ekonomi, marknad och HR.

Du är även ansvarig för vår Grundläggande psykoterapiutbildning (GPU), Psykoterapeutprogrammet och Handledare- och lärarutbildningen (HLU) samt genomför, planerar och utvärderar såväl nya som befintliga utbildningar.

Du har ett pedagogiskt ansvar vilket innebär att du tillsammans med rektor ansvarar för att utbildningarna håller hög akademisk och vetenskaplig nivå. Högskolan Sapu har starka band till utbildnings- och forskningsverksamheter inom och utanför Sveriges gränser och samarbetar med universitet och psykoterapiforskare såväl nationellt som internationellt.

Din bakgrund

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning såsom psykolog, socionom eller annan likvärdig utbildning. Meriterande är att du är leg. psykoterapeut och handledarutbildad företrädesvis med KBT-inriktning samt minst två års erfarenhet av ledande befattning gärna från utbildningsbranschen. Har du erfarenhet av att leda konsulter är det en fördel.

För att trivas och lyckas i rollen söker vi dig som sätter kunden i centrum. Du är trygg i ditt ledarskap, kommunikativ och förtroendeingivande. Vi lägger stor vikt vid att du är resultatorienterad och drivs av ständiga förbättringar. Du är engagerad, flexibel och arbetar strukturerat så väl i grupp som självständigt. Du har goda kunskaper i Officepaketet och kan uttrycka dig obehindrat i tal och skrift. Du är prestigelös, lösningsfokuserad och innehar ett visionärt tänkande samt kan motivera och entusiasmera andra.

Ansökan och kontakt

Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar din ansökan så snart som möjligt. För mer information är du välkommen att kontakta VD Maria Edlund på 08-444 11 20. Skicka ditt CV och personliga brev redan idag via mejl till maria.edlund@sapu.se
Tillträde 1 augusti 2023, med möjlighet till introduktion under våren 2023.

 Varmt välkommen med din ansökan!

 Högskolan Sapu är ett ledande utbildningsföretag som erbjuder ledande utbildningar inom psykoterapi och psykologisk behandling. Under 30 år har vi examinerat tusentals personer i våra grundläggande psykoterapiutbildningar, psykoterapeutprogrammet samt lärar- och handledarutbildningar. Därutöver deltar hundratals yrkesverksamma terapeuter varje år i våra specialistutbildningar, uppdragsutbildningar, seminarier, webbinarier och workshops kring psykoterapeutiskt arbete. Högskolan Sapu finns på Södermalm i Stockholm och i Haga i Göteborg.

 

{

Jag valde Sapu för min Steg-1-utbildning, just för att de integrerar TVÅ terapeutiska inriktningar.

X