Arbeta hos oss

Välkommen att söka våra annonserade tjänster!

Aktuella tjänster:

Nytänkande studierektor

Nu söker vi en nytänkande och engagerad studierektor som vill vara med och bidra till SAPUs fortsatta utvecklingsresa.

Arbetsuppgifter

Som studierektor inom SAPU är du kursansvarig samt undervisar och handleder på vissa av våra utbildningar. Du samarbetar tillsammans med rektor med kvalitetssäkring samt genomför, planerar och utvärderar såväl befintliga utbildningar som nya.

Du har ett pedagogiskt ansvar vilket innebär att du tillsammans med rektor ansvarar för att utbildningarna vid SAPU håller hög akademisk och vetenskaplig nivå.

SAPU har starka band till utbildnings- och forskningsverksamheter inom och utanför Sveriges gränser och samarbetar med forskare och lärare från universitet internationellt.

I din roll som studierektor erbjuds du möjlighet att bidra till en verksamhet i tillväxt som kännetecknas av delaktighet och inflytande. Du ingår i en kompetent och engagerad ledningsgrupp.

Din bakgrund

Vi söker dig som har en akademisk utbildning, gärna som psykolog, socionom eller annan likvärdig högskoleutbildning. Vi vill även att du är leg. psykoterapeut och gärna handledarutbildad, gärna med KBT inriktning. Därtill är det meriterande och önskvärt med arbetserfarenhet av högskoleutbildning, forskning och metodutveckling.

För att trivas och lyckas i rollen som studierektor är du driven och har ett tydligt strategiskt och analytiskt förhållningssätt samt en fallenhet för att se helheten. Vi behöver en strukturerad och prestigelös person med en utpräglad kommunikativ förmåga som innehar ett visionärt tänkande.

Ansökan och kontakt

Skicka gärna in ditt CV och personliga brev redan idag via mejl till maria.edlund@sapu.se

Sista ansökningsdag är 17 januari 2021.

Då urvalsprocessen sker löpande är det viktigt att du skickar din ansökan så snart som möjligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

SAPU är en privat högskola som erbjuder ledande utbildningar inom psykoterapi och psykologisk behandling, som under drygt 25 år examinerat mer än 1900 personer i våra grundläggande psykoterapiutbildningar, psykoterapeutprogram samt lärar- och handledarutbildningar. Därutöver deltar hundratals yrkesverksamma terapeuter varje år i våra specialistutbildningar, uppdragsutbildningar, seminarier och workshops kring psykoterapeutiskt arbete.

{

Jag valde Sapu för min Steg-1-utbildning, just för att de integrerar TVÅ terapeutiska inriktningar.

X