fbpx

De tolv stegen möter psykoterapi

En dag med Håkan Lindholm Doveson som är leg. psykolog, leg. psykoterapeut och specialist i klinisk psykologi. Denna dag ger dig en grundläggande förståelse för hur du kan integrera tolvstegsprogrammet i din kliniska vardag – på samma sätt som dina klienter integrerar sin terapi med tolvstegsprogrammet i sina liv.

Kommande start

Datum: 14 november 2024

Tider: 09.00-16.00

Plats: Högskolan Sapu, Malmgårdsvägen 63, Stockholm

Kursansvarig: Håkan Lindholm Doveson

Kostnad: 1 350 kr exkl. moms.

Ingår: Lunch i form av wrap samt dryck, kaffe och eftermiddagsfika

Anmäl dig nu

En heldagsföreläsning med Håkan Lindholm Doveson som är leg. psykolog, leg. psykoterapeut och specialist i klinisk psykologi där du lär dig integrera tolvstegsprogrammet i ditt kliniska arbete.

Tolvstegsmetoden, med ursprung i Anonyma Alkoholisters tolv steg, är mer effektiv för att uppnå abstinens från alkohol jämfört med någon annan medicinsk eller psykologisk behandling. Det är också en livsfilosofi som tusentals terapiklienter använder för att hantera sina liv utöver sitt engagemang i olika former av psykoterapi eller samtalsterapi.

Denna föreläsning ger dig en grundläggande förståelse för hur du kan integrera tolvstegsprogrammet i din kliniska vardag – på samma sätt som dina klienter integrerar sin terapi med tolvstegsprogrammet i sina liv.

För vem?

Föreläsningen riktar sig till dig som möter klienter som på olika sätt berörs av tolvstegsprogrammet i sina liv – oavsett vilken inriktning du har som leg. psykoterapeut eller samtalsterapeut.

Håkan Lindholm Doveson är leg. psykolog, leg. psykoterapeut och specialist i klinisk psykologi. Håkan har arbetat som psykolog i arton år och arbetar både utifrån KBT (kognitiv beteendeterapi med kognitiv inriktning), psykoanalytiskt orienterad psykoterapi och IPT (interpersonell psykoterapi). Håkan har även skrivit boken ”Konsten att bli fri: psykologens guide till de tolv stegen”. En bok som handlar om att göra slut med sig själv men utan att dö, med hjälp av de tolv stegen.

X