fbpx

Grundkurs i affekt­fokuserad PDT

Utbildningen vänder sig till dig som vill lägga en gedigen teoretisk grund för affektfokuserad psykodynamisk terapi.

Kommande start

HT2024-VT2025 

Kursstart: Ej fastställt

Sista ansökningsdag: Ej fastställt

Utbildningstider: Ej fastställt

Utbildningslokal: Högskolan Sapu, Malmgårdsvägen 63, Stockholm

Kursansvarig: Patrik Lindert Bergsten, patrik@sanktolofsmottagningen.se, 073-372 04 17

Kostnad: 17 900 kr exkl. moms.

Ansök nu
Ladda ner kursplan

Högskolan Sapu ger en grundkurs i affektfokuserad psykodynamisk terapi under nio tillfällen mellan november och februari. Undervisningen ges online under halvdagar och kombineras med två heldagars metodövningar på plats i Sapus lokaler i Stockholm. Kursen är därför mycket lämplig för deltagare från alla delar av landet. Sapu välkomnar psykoterapeuter, psykologer, socionomer och andra som är verksamma inom människovårdande yrken. Behörighetskrav är grundläggande utbildning i psykoterapi.

Kursen inleds med undervisning om affektteori och psykodynamisk teori innan de olika terapiformerna inom affektfokuserad PDT presenteras av föreläsare specialiserade på respektive metod. Likheter och skillnader mellan metoder diskuteras liksom hur de förhåller sig till såväl gemensamma faktorer som till de förkunskaper varje deltagare besitter. Den examinerande uppgiften är att med utgångspunkt i ett realistiskt kliniskt exempel tillämpa kursinnehållet och uppgiften förbereder deltagarna för de efterföljande metodövningarna. Psykologer som går kursen inom ramen för specialistordningen har en utökad examination.

Utbildningen är ackrediterad av Psykologförbundet som fördjupningskurs inom psykologisk behandling/psykoterapi och klinisk vuxenpsykologi.

Inga resultat hittades

Sidan du begärde kunde inte hittas. Försök förfina din sökning eller använd navigeringen ovan för att lokalisera inlägget.

X